Menú
CA

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient presenta el cicle “Dissabtes de Contacontes a Raixa”

Sostenibilitat i Medi Ambient presenta el cicle “Dissabtes de Contacontes a Raixa”

(13/10/2020)

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha organitzat un programa d’activitats familiars a la finca pública de Raixa.

Els dissabtes d’octubre i de novembre la magnifica finca de Raixa acollirà contacontes per als més petits i petites. Les activitats organitzades per la Unitat d’Educació Ambiental són totalment gratuïtes i tendran com escenari aquesta emblemàtica finca, els jardins i els paisatges que l’envolten.

La vicepresidenta del Consell i consellera executiva de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha explicat que «esperam que aquestes activitats permetin als infants conèixer la finca de Raixa, una finca que representa una part important de la història de Mallorca, i que ho facin de manera diferent, proporcionant-los una alternativa cultural pensada expressament perquè gaudeixin a l’aire lliure, als patis i jardins de la finca, amb la seguretat que el moment requereix, però amb tota la diversió que es mereixen».  

Contacontes, tallers, obres de teatre i titelles conformen el programa previst per aquesta tardor en un dels llocs més emblemàtics de Mallorca. Entre les temàtiques incloses en aquestes activitats hi ha els mateixos jardins de Raixa, que són dels millors de Mallorca, la protecció del medi ambient, la figura del cardenal Despuig i la mar Mediterrània.

Raixa acollirà, així, activitats lúdiques per a tots els públics que s'iniciaran a les 10.30 h i finalitzaran una hora més tard, a les 11.30 h. Aquestes propostes, dinàmiques i entretingudes, destaquen els aspectes culturals i històrics de la finca del Consell de Mallorca ubicada al municipi de Bunyola.

Seguint el protocol de prevenció de la covid-19, caldrà dur mascareta, aplicar-se gel hidroalcohòlic i mantenir 1.5 m de distància. Si teniu símptomes compatibles amb la pandèmia (febre, tos, dificultat per respirar, entre d’altres), quedau a casa. 

Reserves

Entrada gratuïta a la finca i al contacontes. Inscripció prèvia a través del correu electrònic i el formulari: visitesraixa@conselldemallorca.net

Tota la informació aquí