Menú
CA

La finca

Els jardins

6 i 8 de desembre

Raixa obrirá el dilluns dia 6 de desembre, Dia de la Constitució. Amb motiu del Dia de la Immaculada Concepció, el dimecres dia 8 de desembre la finca de Raixa romandrà tancada.   

Atenció

Per entrar a Raixa, només heu de reservar abans de venir si sou un grup de més de 15 persones o voleu participar en una visita guiada.

La finca

La finca de Raixa és una bella possessió situada al municipi de Bunyola al voltant d’una clastra d’estil italià.

Els jardins que l'envolten, la seva monumental escalinata, el gran safareig i els vistes panoràmiques que regala al visitant la converteixen en una aturada ineludible.

Els jardins

Raixa és famosa sobretot pels jardins que envolten la casa i s’estenen pel coster de sa Muntanyeta. A la part baixa es troba l’hort, el jardí dels Tarongers, el jardí de la Galeria, amb un brollador central, i el jardí d’Entrada amb un petit estany.

Un element interessant del conjunt és la portalada d’entrada construïda el 1898 que llueix l’escut del comte Ramon Despuig i Fortuny qui va vendre Raixa a l’empresari Antoni Jaume l’any 1910.

Centre Serra Tramuntana

Presenta la finca i la serra de Tramuntana com a nuclis claus per entendre Mallorca, i molt especialment, per comprendre el valor i els potencials d'un dels seus paisatges culturals més singulars i la seva història recent, catalogats avui com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Horari d'atenció al públic:

  • De dimarts a dissabte de 10 h a 15 h.
  • Dilluns, diumenges i la resta de festius, tancat.

Visites guiades:

  • Les visites guiades s’han de reservar amb una setmana antelació i s’ha de formar un grup mínim de 10 persones, per la qual cosa es crearan unes llistes d’espera. En el moment de la reserva s’haurà d’indicar en quin idioma es sol·licita la visita (català, castellà, anglès o alemany).
  • Les visites guiades s'ofereixen a les 10 h o bé a les 12 h i tenen una durada aproximada de 2 h.

Informació d'interès:

  • No es permet l'accés a grups de més de 15 persones sense cita prèvia.
  • Per tal de controlar l'aforament de visitants, si és necessari, es podrà limitar l’accés a la finca.

Contacte

Raixa